Prosu Media Producties

VAN KWALITATIEF MEDIABEREIK NAAR AANTOONBAAR RESULTAAT

Adverteren

Prosu Media Producties is actief in de Professionele schoonmaakbranche (Clean Totaal) en de agrarische sector met sectorspecifieke vakbladen.

Direct naar onze sectoren

 
online magazines prosu media producties

Een online magazine biedt eindeloos veel mogelijkheden!

Breng met de interactieve publicaties van Prosu Media Producties uw content tot leven! Eén online magazine, voor alle platforms, voor ieder device. Voor een perfecte lezerservaring op smartphone, tablet en desktop. Gepersonaliseerd en volledig meetbaar. Bekijk hier het voorbeeld van de online uitgave van de Akkerbouwkrant editie april 2017

Meer rendement uit uw beursdeelname

Uw beursnieuws onder de aandacht van alle potentiële beursbezoekers met het Bonnenboekje®.

Oscar van de Landbouw

Wilt u zich verbinden aan de Agrafiek Awards en hiermee geassocieerd worden met de meest vooruitstrevende en innovatieve agararische ondernemers van Nederland?

Speciale uitingen

Oriëntatie voor aankopen of investeringen op basis van reviews, productinformatie, klantervaringen en acties vindt hedendaags via elk online device en via offline kanalen plaats. Binnen deze kanalen zijn er diverse speciale uitingen te bedenken voor extra exposure, attentiewaarde etc. zo ook voor onze vakbladen en websites. Samen met u kijken wij graag naar een passende invulling die bij uw marketingdoelen past.

Vakpartners

Is kennisoverdracht één van uw communicatiestrategieën om uw product of dienst te promoten of uw naamsbekendheid te vergroten? Dan is een vakpartnerpagina een mooie invulling van uw marketingplan.

Neem contact op

Blijf volledig op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld u aan voor PMPActueel of één van onze sectorspecifieke e-nieuwsbrieven.

Aanmelden