Versterking Prosu

Contentondersteuning mogelijk door versterking bij Prosu

Prosu Media Producties groeit en heeft daarom met twee nieuwe medewerkers de nodige versterking gekregen. Corinne Hanse (34) is eind augustus een belangrijke aanvulling voor de marketingafdeling. Martin de Vries (33) is sinds oktober als redacteur voor de verschillende vaktitels.

Marketeer met agrarische roots

Corinne Hanse uit Dronten is op een akkerbouwbedrijf opgegroeid en heeft op het gebied van marketing en communicatie veel ervaring opgedaan in de sector. De kennis uit de landbouw zet ze inmiddels een aantal maanden in, in haar rol voor de verschillende online nieuwsplatformen van Prosu Media Producties. Ook heeft ze een coördinerende rol voor de AkkerbouwKrant gekregen. “Mijn werkzaamheden zijn heel divers wat voor een leuke afwisseling zorgt. Vanuit mijn achtergrond en ervaring ben ik goed in staat om met de klant mee te denken. Voor de komende tijd staan er nog veel leuke uitdagingen op de planning, waar ik graag mijn steentje aan bij draag.”

Frisse Friese wind

Martin de Vries uit Heerenveen heeft als opgeleid journalist al ruim dertien jaar ervaring voor verschillende agrarische titels. Hij heeft de opdracht gekregen om journalistiek gezien met name de Loonwerker en de Pluimveekrant naar een hoger plan te tillen. Inmiddels heeft hij voor beide vakbladen de functie van hoofdredacteur toegewezen gekregen. “Mijn rol kent veel vrijheden, maar geeft tegelijkertijd ook enorme verantwoordelijkheden. Ik merk dat mijn inbreng en journalistieke kijk op zaken een nieuw geluid en daarmee een frisse wind zijn binnen Prosu. De potentie van fysieke vakbladen is nog altijd enorm hoog, alleen wordt er wel om kwaliteit gevraagd. Daar is nog veel te winnen en hoop ik mijn steentje aan bij te dragen.”

Ondertussen heeft Martin al meerdere interviews op locatie afgelegd en interessante artikelen geschreven voor onder andere Watter, Homburg Holland, Zwaagstra Beton, De Gezondheiddienst voor Dieren, en Duport.

Benieuwd wat Martin en Corinne voor uw campagne kunnen betekenen? Klik hier en ga naar onze contactpagina!