Een creatieve campagne via het juiste kanaal loont!

Cabinefiets John Deere creëert groot bereik

In samenwerking met John Deere heeft Prosu Media Producties een creatieve 1 april grap in de markt gezet. Het persbericht “John Deere introduceert cabinefiets” gaat in op het feit dat voldoende beweging minder risico’s op chronische hart- en vaatziekten en verzuiming met zich meebrengt. Deze ludieke actie heeft meer dan 35.000 paginaweergaven als resultaat!

Waar veel bedrijven tegenwoordig werken met een verstelbaar bureau, een bureaufiets of sporten op het werk, bleek dit voor een agrariër lastiger te zijn. Met de cabinefiets hoopt John Deere ook de agrariërs aan het bewegen te krijgen tijdens het werk. De cabinefiets moet de agrariërs de mogelijkheid bieden tot het bewegen in de cabine. Daarnaast zal het bijdragen aan een stukje brandstofbesparing en heeft de cabinefiets andere leuke details. Het gehele artikel is o.a. te lezen op melkveebedrijf.nl.

Meer dan 35.000 paginaweergaven
Door zelf een artikel te schrijven en een foto aan te laten passen door onze eigen vormgever heeft deze campagne ons weinig extra werk bezorgd. De tijd die we eraan besteed hebben is tevens ook rijkelijk beloont met geweldige resultaten. Het artikel is op drie van onze agrarische nieuwssites gepromoot en heeft op de websites onderstaande resultaten behaald:

deLoonwerker.nl
Paginaweergaven: 10.770
Hoe komt men binnen?Facebook: 65%Nieuwsbrief: 30%Google: 2%
AkkerbouwActueel.nl
Paginaweergaven: 3.700
Hoe komt men binnen?Facebook: 43%Twitter: 5%Nieuwsbrief: 47%
Melkveebedrijf.nl
Paginaweergaven: 20.831
Hoe komt men binnen?Facebook: 27%Nieuwsbrief: 40%Google: 24%

Meer dan 2500 reacties op Facebook
Naast bovenstaande websites heeft de campagne op Facebook een groot bereik behaald. Dankzij onze sterke Facebookaccounts hebben wij onderstaande resultaten kunnen behalen:

deLoonwerker.nl
Bereik: 86.275
Reacties: 1303
Likes: 250
Deelacties: 26
AkkerbouwActueel.nl
Bereik: 23.119
Reacties: 276
Likes: 41
Deelacties: 2
Melkveebedrijf.nl
Bereik: 71.489
Reacties: 996
Likes: 117
Deelacties: 16

Bovenstaande cijfers laten zien dat een creatieve campagne niet veel geld of tijd hoeft te kosten, maar desondanks toch kan zorgen voor een geweldig resultaat. Wij bij Prosu Media Producties denken graag met u mee om te zorgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat van uw campagne! of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze kanalen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Klik hier en ga naar onze contactpagina! of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Heeft u een vraag? stel hem hier!