Cover deLoonwerker

deLoonwerker blijft door ontwikkelen met nieuwe vormgeving

De eerste editie in 2021 van vakblad deLoonwerker valt op de deurmat in een prachtig nieuw jasje. Prosu is nu geruime tijd bezig om het vakblad deLoonwerker opnieuw en sterker te positioneren dan ooit te voren. Een belangrijke schakel hierin is Martin de Vries, hoofdredacteur van het vakblad. Naast een sterk redactioneel team vonden wij het ook tijd om de vormgeving van het blad op de schop te nemen en te moderniseren. Benieuwd wat er is veranderd? 

Focus op agrarisch loonwerk

Zoals u gewend bent van het vakblad zal de focus blijven liggen op agrarisch loonwerk, hier verandert niets aan. Wel verandert de leesbaarheid van het magazine. De nieuwe vormgeving van het vakblad moet u als lezer meer rust geven bij het lezen. Nu de inhoud sterk is mag het niet zo zijn dat u afhaakt vanwege de leesbaarheid. Dit is nu dan ook niet meer aan de orde!

De rubrieken van deLoonwerker zullen duidelijker zichtbaar zijn in het vernieuwde vakblad en er zal duidelijk onderscheid worden gemaakt in de rubrieken. Dit om het voor u als lezer ze prettig mogelijk te maken. Kleuren zullen voortaan een herkenning geven aan uw lievelingsrubriek.

Trekker van de Maand

Naast de bestaande rubrieken die al jaren bekend zijn bij u als trouwe lezer of adverteerder, zijn er ook nieuwe rubrieken. Trekker van de Maand en hieruit volgend de Trekker van het Jaar verkiezing is waarschijnlijk de bekendste voor vele. Deze rubriek is begin 2020 gestart en blijkt een groot succes te zijn. Deze rubriek geeft aandacht aan ingezonden foto’s van loonwerkers. Elke week wordt er via social media een weekwinnaar gekozen. Uiteindelijk gaan de vier weekwinaars de strijd met elkaar aan voor de titel Trekker van de Maand en wordt met de winnaar een interview afgenomen. Tot onze eigen verbazing is er niet alleen erg veel animo voor, maar zijn er ook nog eens prachtige verhalen ontdekt bij de maandwinnaars.

Natuurlijk wordt er ook een jaarwinnaar bekend. Op de pagina www.deloonwerker.nl/trekker-van-het-jaar/ Ziet u alle maandwinnaars voorbij komen en wordt de jaarwinnaar bekend gemaakt. Dit jaar ontvang de jaarwinnaar een onvergetelijk winnaarspakket. Lijkt het u leuk om bij te dragen aan deze rubriek laat het Martin dan weten!

Rubrieken in deLoonwerker

uren op de teller vakblad deloonwerker

Naast bovenstaande rubriek zullen onderstaande rubrieken aankomend jaar ook regelmatig verschijnen in het vakblad:

  • Machine in de kijker
  • Loonwerker in Beeld
  • Uren op de Teller
  • Door de ogen van
  • Mechanoflash
  • Zelfbouw
  • Uit de regio
  • NIEUW: In productie (waar in de fabriek gezocht wordt naar het dna van de fabrikant)
  • Thema’s (in elke editie staat een thema centraal. In januari starten we met het thema bemesting)

Lijkt het u leuk om bij te dragen aan één van bovenstaande rubrieken laat het Martin of Jan Geert dan weten!