gezondnu abonnement

gezondNu en agrarische titels Prosu versterken samenwerking

Prosu Media Producties en Mixcom Publish gaan de samenwerking in 2021 verder intensiveren. Doordat de teams van beide uitgeverijen nauwer met elkaar gaan samenwerken en elkaars sterke punten aanvullen wordt een toekomstbestendige uitgeverij neergezet.

De uitgeverij teams worden aangestuurd door algemeen manager Lisanne Andeweg. Binnen Prosu Media Producties vervult zij deze rol sinds 2018. Per 1 januari neemt zij binnen Mixcom Publish het stokje over van Jörgen Korthagen, die zich met Mixcom digital & print creatives volledig gaat focussen op creatieve online en offline communicatie.

Versnelde groei

“Zowel binnen Mixcom Publish als Prosu Media Producties hebben we als uitgeverij te maken met uitdagingen.”, aldus Lisanne Andeweg. “Ondanks dat we actief zijn in verschillende sectoren staan we voor gelijke uitdagingen. Doordat de teams intensiever met elkaar gaan samenwerken, kunnen we een versnelde groei in gang zetten. Bovendien weten we onze positie verder te verstevigen door zowel de B2B als B2C markt te bedienen

gezondNu: inspirerend gezond

Het magazine dat wordt uitgegeven door Mixcom Publish is gezondNu. gezondNu bestaat al meer dan 50 jaar en helpt lezers met inspirerende artikelen en praktische tips om bewuster te eten maar ook om je huis, tuin, keuken en slaapkamer om te toveren tot een gezond paradijs. Met meer informatie over voeding, gezondheid en psyche wordt het een stuk makkelijker om gezond te leven.

 

Boost uw gezonde kennis en neem een abonnement


Blijf
fit en gezond!

In deze tijden is het natuurlijk belangrijk dat u en uw collega’s gezond blijven. Als het om gezondheid gaat, is er niet één waarheid. Wat voor u werkt, werkt niet voor iedereen. Maar hoe komt u dan wel aan betrouwbare informatie? gezondNU geeft u adviezen en slimme tips over een gezonde leefstijl. Speciaal voor alle Prosu relaties bieden wij een unieke aanbieding op het magazine gezondNU aan. Een jaarabonnement dat vanzelf stopt.

11 nummers voor € 53,95 nu slechts € 29,50. (Stopt vanzelf) 

Klik hier en profiteer nu!