podcastpakket

Het podcastpakket: Een luisterend oor voor uw marketingboodschap

We hebben het de afgelopen weken al vaker gehad over podcasts en de stijgende populariteit hiervan, ook onder agrariërs. Uit eigen onderzoek en ervaring blijkt dat veel agrimarketeers een podcast wel zien zitten, maar hoe gaat zo’n traject nu precies in zijn werk? Wij hopen u met dit artikel en onze speciale podcastpakket te helpen!

Even kort: Wat is een podcast?

Podcasts zijn dé (nieuwe) vorm van gesproken radio die op afroep te luisteren zijn. Perfect in te zetten in de agrarische sector. De podcast is een alternatief voor videomarketing en bij uitstek geschikt voor branded content. Met een podcast brengt u, naast feitelijke informatie, namelijk ook gevoel en emotie over. Bovendien is deze vorm van kennisoverdracht ook zeer geschikt om gedetailleerd uitleg te geven over het gekozen onderwerp.

Werkwijze podcast ontwikkeling

Even een korte werkwijzebeschrijving: We beginnen met het bepalen van de boodschap. Wat wilt u gaan overbrengen op de luisteraar en welk doel heeft u voor ogen? Bij deze fase geven wij u volledig uit handen aan onze collega Ruben Lijzenga. Ruben maakt wekelijks podcasts en helpt u graag bij het bepalen van de juiste boodschap en de aankleding van de podcast. Wist u bijvoorbeeld dat het tegenwoordig prima mogelijk is om telefonisch of via MS Teams een podcast op te nemen?

Dit is een voorbeeld van een agrarische podcast. Deze podcast heeft in een weekend meer dan 1150 plays opgeleverd!

Als de rode draad bekend is en de podcast is opgenomen zal Ruben het gehele gesprek gaan bewerken tot een ijzersterke podcast! In samenspraak met u zal er uiteindelijk een podcast worden afgeleverd. Dit traject is voor vele bekend en hier hebben ze ook het volle vertrouwen in, maar dan?

Bereik de agrariërs met uw podcast

Als de podcast gereed is moet deze natuurlijk wel onder de aandacht komen bij uw doelgroep. Bij deze fase helpen wij u graag! Om een zo groot en kwalitatief mogelijk bereik te creëren hebben wij onderstaande podcastpakket ontwikkeld. Met dit pakket mag u er vanuit gaan dat uw doelgroep niet kan ontkomen aan uw sterke podcast. Zowel op onze nieuwssites als in onze nieuwsbrieven wordt jullie boodschap getoond. En mochten we dan nog iemand missen of niet genoeg getriggerd hebben dan volgt er nog een Facebookcampagne op basis van interesse en retargetting. Kortom wij helpen u graag vanaf het begin tot aan het einde van de podcast campagne!

Agrarisch podcastpakket

Zoals besproken hebben wij voor u als agri marketeer een zo sterk mogelijk pakket samengesteld. Hieronder vindt u het pakket:

  • 1 podcast van maximaal 30 minuten (Waarde € 500 voor voorbereiding, opname, editing)
  • 1 advertorial in één van onze agrarische nieuwsbrieven (Waarde € 450)
  • 1 week CTA op één van onze agrarische nieuwssites (Waarde € 350)
  • Een Facebookcampagne inclusief inregelen, begeleiden en monitoren van de campagne. Daarbij mag er gratis gebruik worden gemaakt van onze Facebook-Pixels. (Waarde €450)

De waarde van dit pakket bedraagt €1.750. Wij willen u dit pakket aanbieden voor € 1.499!

Tevens ontvangt u bij afname van dit pakket een kortingscode. Dit is niet zomaar een kortingscode, deze kortingscode mag u een andere agrimarketeer schenken. Op deze manier hopen wij als Prosu de agrimarketeers bij te staan in deze lastige periode. En zeg nou zelf wat is er leuker dan in deze periode iemand te kunnen helpen?

Vragen? Vul onderstaand formulier in!