vakpartner

Ingenieursbureau Heemskerk draagt structureel kennis over aan melkveehouders

Voor een perfecte campagne is het aanbieden van relevante content bij de juiste doelgroep belangrijk.  Maar hoe zorg je ervoor dat de boodschap bij de doelgroep terecht komt? Ingenieursbureau Heemskerk worstelde met dit probleem. In samenwerking met melkveebedrijf.nl wordt de content wijd verspreid en wordt kennis overgedragen aan melkveehouders.

Allereerst was het belangrijk om te formuleren wat de doelstelling is voor Heemskerk. Heemskerk wil zich richten op kennisoverdracht en respons (reacties) onder de Nederlandse melkveehouders.  De content van Heemskerk moet dus structureel onder de aandacht komen bij melkveehouders. Daarom werd gekozen voor een vakpartnerpagina op melkveebedrijf.nl

Om u een idee te geven, klik hier en bekijk de vakpartnerpagina van Heemskerk!

Op een vakpartnerpagina (een microsite op melkveebedrijf.nl) mag Heemskerk jaarlijks zoveel nieuws plaatsen als wenselijk is. Iedereen die op melkveebedrijf.nl komt zal de artikelen van Heemskerk voorbij zien komen in de herkenbare kleuren en huisstijl van Heemskerk.  Met meer dan 100.000 paginaweergaven per maand heeft Heemskerk een groot bereik.

Daarnaast worden 24 advertorials of banners in de nieuwsbrief van MelkveeActueel geplaatst.  Deze nieuwsbrief wordt twee keer per week verstuurd en wordt gemiddeld door 6.500 lezers uniek geopend. Ook hiermee wordt het bereik vergroot.

Facebook en Twitter spelen als laatste kanaal ook een grote invloed op het verkrijgen van een zo groot mogelijk bereik. Content van Heemskerk wordt gedeeld op de Facebookpagina en Twitter van Melkveebedrijf.nl. Met meer dan 14.000 volgers op de kanalen bereikt Heemskerk ook via deze weg haar doelgroep.

“Dankzij de online kanalen van Melkveebedrijf.nl  heeft Ingenieursbureau Heemskerk de juiste boodschap uitstekend weten te bezorgen bij de (potentiele) doelgroep” aldus Ingrid Reijrink van Ingenieursbureau Heemskerk. Daarbij heeft dit voor extra respons gezorgd. “Er worden via de vakpartnerpagina vragen gesteld aan Heemskerk. Ook wordt het responsformulier ingevuld door melkveehouders. Deze contacten kunnen wij weer opvolgen”.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Jan Geert Vedelaar (jangeert.vedelaar@prosu.nl)of via 06 51268755.