Middendorp Montage

Twee jaar geleden heeft Middendorp Montage een kleine pilot met advertorials uitgeprobeerd op enkele agrarische websites. Sindsdien zijn er meerdere multimediale campagnes ingezet om hun doelgroepen te bereiken.

Branding

Fleur de Roij, marketeer van Middendorp Montage vertelt: Afgelopen twee jaar hebben we verschillende campagnes ingekocht bij Prosu. Het eerste jaar waren deze met name gericht op branding van Middendorp Montage. Er werd gekozen voor zowel advertorials in de nieuwsbrieven, banners, billboards en printadvertenties. Het tweede jaar werd naast branding ook meer ingezet op de content. De advertorials werden uitgebreid met artikelen op de website en we hebben in samenwerking met redacteurs van verschillende uitgaves mooie reportages kunnen verspreiden.

Gericht op verschillende doelgroepen

Prosu biedt de mogelijkheid door middel van de verschillende titels om gericht in te spelen op onze verschillende doelgroepen. Zo kunnen wij onze advertenties gerichter afstemmen op bijvoorbeeld een melkveehouder, pluimveehouder of loonwerker.

“De advertentiemogelijkheden binnen Prosu zijn groot. Wij hebben het afgelopen jaar positieve ervaringen opgedaan met een grotere focus op de content. Zowel print als online zijn er veel mogelijkheden om je bedrijf inhoudelijk te presenteren. Prosu denkt hierin goed met je mee.”

Resultaat

“We zijn erg tevreden over de samenwerking in de afgelopen twee jaar. De communicatie met de verschillende accountmanagers en redacteuren verloopt heel goed. Ook inhoudelijk zijn wij tevreden over de kwaliteit. De gemaakte artikelen zijn goed en ook bij het samenstellen van advertorials en andere advertenties wordt meegedacht. Het contact, de ondersteuning en terugkoppeling vanuit Prosu zijn altijd goed geweest. Er zijn korte lijnen en bij vragen volgt altijd een snel antwoord.”

Over Middendorp Montage

Middendorp Montage is specialist in dak -en gevelsystemen. Door heel Nederland realiseert Middendorp Montage grote en kleine dakrenovaties en nieuwbouwprojecten in zowel de agrarische -als utiliteitsector. Fleur de Roij is marketeer en coördineert de advertentie-uitingen, online en offline zichtbaarheid en aanwezigheid op beurzen.