Lotte Verduijn Prosu Media Producties

Lotte Verduijn (23) nieuwe versterking op de marketing

Prosu Media Producties is al geruime tijd actief bezig met het versterken van haar team. Sinds kort maakt Lotte Verduijn deel uit van ons marketingteam. Lotte is opgegroeid op een biologisch landbouwbedrijf en heeft net haar opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness afgerond. Benieuwd naar Lotte?

Lotte, kan jij jezelf voorstellen?

Hallo allemaal, ik ben Lotte Verduijn en ik ben 23 jaar oud. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen af te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Sinds kort heb ik een wielrenfiets waar ik met mooi weer graag een rondje op fiets. Verder vind ik het erg leuk om te bakken en koken. Ik heb hiervoor altijd bijbaantjes in horeca branche gehad. Ik heb onder andere gewerkt bij Hans en Grietje in Zeewolde en daarnaast bij verschillende cateraars op bruiloften en partijen.

Wat is je eerste indruk van Prosu?

Op 10 mei 2021 ben ik begonnen bij Prosu Media Producties. Het is erg gezellig en jong team om binnen te mogen werken. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën aan te dragen. Iedereen is bereid mee te denken of je te helpen en dat is erg fijn. Er hangt een fijne en positieve sfeer binnen het team.

Jezelf ontwikkelen? Hoe wil jij dat doen?

Prosu Media Producties is onderdeel van de KMM Groep. Zij bieden vele trainingen binnen mijn vakgebied en een Management Trainee Programme voor jong managementtalent aan. Doormiddel van brainstormsessies denk je samen met je collega’s na over andere inzichten en wordt er geluisterd naar jou ideeën en input. Op deze manier leer je van elkaar en krijg je een andere kijk op bepaalde dingen.

Waar haal jij voldoening uit?

Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer de klanten tevreden zijn en het nieuws bij de lezers op een fijne manier ontvangen wordt. Bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuwsberichten die veel gelezen worden en impact hebben in de sector. Daarnaast denk ik graag mee met de klant met het opstellen en de publicatie van advertorials om een geslaagde campagne te realiseren.

Lotte, wat heb je nodig om als redacteur aan de slag te gaan bij Prosu?

Om als redacteur bij Prosu aan te slag te mogen gaan is de affiniteit met agrarische sector zeker een belangrijke eigenschap. Je krijgt te maken met veel onderwerpen binnen een dynamische markt. Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben van de nieuwe ontwikkelingen binnen de sector. En vervolgens onderscheid te maken om dit te vertalen naar interessant nieuws voor de lezers.

“Ik vind het een eer om binnen deze sector werkzaam te zijn”

Tot slot, waar komt jouw affiniteit met de agrarische sector vandaan?

Ik ben opgegroeid op het biologisch landbouwbedrijf van mijn ouders. Hierdoor is de affiniteit met de agrarische sector ontstaan. Na het behalen van mijn havo diploma ben ik naar de Aeres Hogeschool in Dronten gegaan. Ik heb hier de opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik met veel verschillende agrarische opdrachtgevers mogen werken. Ik vond dit altijd erg leuk en zag het als een uitdaging om elke keer weer wat moois op te leveren voor de opdrachtgevers. De agrarische sector is een mooie en bewegende sector. Ik vind het een eer om binnen deze sector werkzaam te zijn!

Zelf kennismaken met Lotte Verduijn? Lotte is bereikbaar via: lotte.verduijn@prosu.nl