Marketingtools Prosu uitgebreid: Vraag de mediabrochure aan!

Marketingtools Prosu uitgebreid: Vraag de mediabrochure aan!

We schreven het een jaar geleden al: Het afgelopen jaar was er één om niet snel te vergeten. Dat geldt natuurlijk ook voor dit jaar. Door corona was veel anders dan normaal. Maar nu de feestdagen alweer naderen is het tijd om de blik vooruit te richten. Met de uitgebreide marketingtools van Prosu bereikt u ook uw marketingdoelstellingen in uitdagende tijden!

Op de afbeelding vindt u enkele aansprekende facts en figures over Prosu Media Producties

Prosu Media Producties maakt het u mogelijk om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment te leveren. Laat dat nu net de essentie zijn van marketingcommunicatie. Met onze multimediale kanalen targeten wij uw sectorspecifieke doelgroep met een perfect afgestemde marketingboodschap.

Ideale mediamix voor nieuwe acquisitie

Binnenkort verschijnt onze gloednieuwe mediabrochure met alle mogelijkheden voor 2022. Daarin vindt u de tools waarmee u uw marketingdoelstellingen behaalt en leads kunt genereren. Wist u bijvoorbeeld dat de koppeling met de Nationale Agrarische Database ons helpt om zowel breed als gericht onze vakbladen en nieuwsbrieven te versturen. Tevens hebben we inzicht in wie welke content online leest. Dit biedt waardevolle input voor uw retargetingcampagnes en acquisitie.

Meer dan advertising

De nieuwe mediabrochure voor 2022 biedt dezelfde informatie als eerdere edities. U vindt er alle plaatsingsmogelijkheden, zowel online als in het vakblad, de tarieven, aanleverspecificaties en meer informatie over alle mogelijkheden die wij bieden. Wist u bijvoorbeeld al dat u ook bij Prosu aan het juiste adres bent om uw verhaal met beeld en geluid te vertellen? Video’s, podcasts en webinars kunnen namelijk hele aantrekkelijke middelen zijn om uw boodschap over te brengen. Wij helpen u bij het volledige proces van productie tot en met promotie. Met ons brede netwerk in de agrarische sector kunnen we u ook helpen bij het vinden van experts om te participeren in uw producties.

Benieuwd?

De mediabrochure wordt binnenkort per post verzonden. U kunt de brochure als eerste op het bureau hebben om alvast aan de slag te gaan met de plannen voor komend jaar. Vraag de mediabrochure eenvoudig en vrijblijvend aan via onderstaand formulier:

Aanvragen mediabrochure: