Maximaal rendement uit de najaarsbeurzen?

Maximaal rendement uit de najaarsbeurzen?

De seinen voor de Dutch Poultry Expo in Hardenberg en de MAtExpo in Kortrijk staan vooralsnog op groen. De redacties van de Pluimveekrant en TERRA hebben daarom besloten om groots uit te pakken. Breng uw boodschap en beursnieuws aan de man!

Exclusieve beursactie najaarsbeurzen

De contactmomenten met uw relaties en prospects op beurzen zijn vaak te kort. Dit maakt het moeilijk om het resultaat van uw beursdeelname direct meetbaar te maken. Daarom is het aan te bevelen om het contactmoment te verlengen. Speciaal daarvoor heeft Prosu Media Producties een beursactie ontwikkeld. Bij promotie van uw deelname op één van de beurzen op een 1/2e of 1/1e advertentie pagina, ontvangt u GRATIS een redactionele bijdrage van dezelfde grootte. Deze delen wij vervolgens in de krant of het magazine, op de website, in de nieuwsbrief én op de social media kanalen voor een optimaal bereik.

Let op! Om de redactie voldoende tijd te geven om uw redactionele bijdrage te produceren zoals u dat wenst, gelden de volgende aanlever deadlines:

MatExpo: 6 augustus 2021
Dutch Poultry Expo: 16 augustus 2021

Beursvideo op MatExpo

Na het succes van de beursvideo’s van Clean Totaal op ’s werelds grootste schoonmaakbeurs, de Interclean in Amsterdam, hebben wij besloten om deze video’s ook mogelijk te maken op de MatExpo. Deze beursvideo’s hebben een lengte van 1 à 2 minuten en kunt u op uw stand draaien. In de week na afloop van de beurs publiceren wij alle video’s als terugblik op de betreffende online kanalen. Uiteraard staat het u vrij om de opname zelf ook in te zetten om uw noviteiten op een andere manier te tonen of het contactmoment te verlengen. De kosten voor een video bedragen slechts 500 euro, inclusief promotie!

Meer informatie over de beursvideo? Stuur een e-mail!

Bonnenboekje RMV Hardenberg & Gorinchem

Ook keert het welbekende Bonnenboekje® weer terug tijdens de RMV in Hardenberg en Gorinchem. Dit boekje wordt meegestuurd met de vakbladen deLoonwerker en Melkveebedrijf. Daarmee is het een uitstekende manier om extra traffic naar uw stands te krijgen én leads te verzamelen. Ook vinden bezoekers het Bonnenboekje® op de beursvloer en vindt er online promotie plaats. U krijgt dus maximaal bereik om uw beursdeelname een boost te geven.

Meer weten over het bonnenboekje en de tarieven? Bezoek deze pagina!

Reserveren

Profiteer van een van de exclusieve beursacties tijdens de eerste beurzen na de corona lockdown en verleng uw contactmoment. Neem daarvoor contact op met Lisanne Andeweg, Jangeert Vedelaar of Anne van der Manden.