Klaar om te scoren in 2023

Klaar om te scoren in 2023?

Klaar om het kampioenschap binnen jouw sector te winnen? Heb je de marketingdoelstellingen al klaar waar jij volgend jaar mee wilt scoren? Wij hebben afgelopen jaar hard getraind en staan voor je klaar met onze nieuwe mediamogelijkheden voor 2023.

De strategie voor 2023  – Mediakaarten

Het is belangrijk om een goede strategie te ontwikkelen hoe jij volgend jaar jouw doelstellingen gaat bereiken. Wij helpen je graag op het gebied van bereik, ondersteuning en advisering. Voor al onze titels: Melkveebedrijf, Varkensbedrijf, Pluimveebedrijf, Akkerbouwbedrijf, de Loonwerker en Terra hebben wij nieuwe mediakaarten opgesteld. Dit met als doel om jou nog beter onder de aandacht te krijgen bij de doelgroep.

 

 

Nieuwe technieken om te winnen

Om ook in 2023 te blijven scoren is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Heb jij al bedacht wat de speerpunten van volgend jaar gaan worden? De volgende ontwikkelingen worden in 2023 nog belangrijker:

  • Storytelling & user generated content: het combineren van relevante verhalen die door data zijn onderbouwd. Speel met echte verhalen in op de emotie van de consument.
  • Influencer marketing: mond-tot-mondreclame blijft nog steeds een hele goede vorm van marketing. Mensen zijn veel sneller geneigd om een product of dienst te kopen als zij iemand kennen die het product ook gebruikt.
  • Podcasts: we zijn steeds meer onderweg en we maken steeds minder tijd voor dingen vrij. We combineren het consumeren van content vaak met andere bezigheden zoals sporten, koken en autorijden.
  • Videomarketing: Video’s worden nog belangrijker. Het succes van TikTok laat zien wat je met korte videocontent kunt bereiken als je dit goed toepast.
  • Social Media: interactie en engagement met social media content wordt belangrijker. Het wordt steeds moeilijker om te targeten op persoonlijkheid en profielen van de consument. Richt daarom advertenties in op de mensen die interactie hebben met jouw content.

Benieuwd of wij je kunnen helpen met een van deze ontwikkelingen? Bekijk het in de mediakaart.

 

Nieuwe spelers toegevoegd

Om een optimale wedstrijd te spelen, is het belangrijk om een elftal te hebben wat speelt op een topniveau. Daarom hebben wij ons ‘elftal’ uitgebreid met twee nieuwe spelers. Zo hebben wij Danique Sollie – Elverding toegevoegd. Zij breidt het team van Pluimveebedrijf en Varkensbedrijf verder uit met haar expertise op het gebied van Marketing en Communicatie.

Ook kunnen wij niet stilstaan op het gebied van foto- en videografie. Daarvoor hebben wij Jorden Koutstaal aangenomen. Hij ondersteunt de marketingafdeling met zijn expertise van foto- en videografie. Heb je zijn video al bekeken van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen op 25, 26 en 27 oktober?

 

Klaar voor?

Kies voor Prosu Media Producties en scoor dankzij:

  • Het grootste on- en offline bereik binnen de agrarische sector in Nederland en België.
  • De volledige landbouw in beeld met de Nationale Agrarische Database.
  • Altijd en overal op de hoogte met onze sectorspecifieke en multimediale media.

Vraag hier vrijblijvend de mediakaarten aan voor 2023 en bekijk hoe wij kunnen helpen om de marketingdoelstellingen te bereiken. Wil je een van onze coaches spreken over de ondersteuning van jouw team?

 

Sales Prosu Media Producties

 

Bereik het met Prosu Media Producties