Akkerbouwbedrijf.be en Pluimveebedrijf.be

NIEUW: Akkerbouwbedrijf.be en Pluimveebedrijf.be online!

Naast de vertrouwde platformen die u gewend bent van Prosu kunnen wij u een primeur geven. Vanaf heden zijn de Belgische websites Akkerbouwbedrijf.be en Pluimveebedrijf.be online! Wat betekent dit voor u?

Akkerbouwkrant en Pluimveekrant

Met de Akkerbouwkrant en Pluimveekrant was er al de mogelijkheid om de Vlaamse landbouwers te bereiken. Nu is hier een online mogelijkheid aan toegevoegd! Met de twee nieuwe websites weten wij niet alleen offline, maar ook online de doelgroep te bereiken.

Nieuwsbrief Akkerbouwbedrijf & Pluimveebedrijf

Aan de komst van de websites zijn ook nieuwe social media kanalen en een nieuwsbrief gekoppeld. De nieuwsbrief zal verstuurd worden naar alle landbouwers die in de agrarische database staan vermeld en voldoen aan de criteria akkerbouwer of pluimveehouder. Deze data is al een tijd lang vastgelegd waardoor we een vliegende start kennen in deze doelgroep! Binnen de akkerbouw zijn ruim 3.000 Vlaamse ontvangers van de nieuwsbrief. Binnen pluimvee starten we met ruim 400 ontvangers! De verwachting is dat dit de komende maanden hard gaat doorgroeien, gezien de hoge mate van belangstelling die er is voor ons platform.

Mogelijkheden tot adverteren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hieronder op de sector die voor u interessant is: