vacature redactie / marketing

NIEUW: zet sectorspecifieke platformen in voor een sectoroverstijgend bereik!

Wilt u zowel de loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer, pluimveehouder als varkenshouder bereiken? Maar heeft u wel als eis dat uw promotie tot uiting komt op sectorspecifieke platformen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maak nu gebruik van onze nieuwe sectoroverstijgende tarieven!

Onze sectoroverstijgende tarieven gelden zowel op onze online als offline producten. Wilt u voor een campagne zowel online als offline sectorspecifieke kanalen inzetten dan is dat bij ons mogelijk. Naast het bereik kunnen wij u ook meer vertellen over de ontvangers en lezers van uw boodschap. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen per kanaal en wat voor aanvullende informatie wij u kunnen leveren? Klik hieronder op het product die u wilt gaan inzetten en lees meer:

Print (vakbladen & kranten)

Bent u van plan in print te gaan adverteren, maar blijft de keuze tussen een sectoroverstijgend of sectorspecifiek vakblad lastig? Wij helpen u graag door deze twee zaken optimaal te combineren. Bij ons is het mogelijk om te adverteren in al onze sectorspecifieke vakbladen voor een sectoroverstijgend tarief.

Naast een sectoroverstijgend bereik kunnen wij u ook meer vertellen over de ontvangers van onze vakbladen. Zo weten wij bijvoorbeeld dat 75% van de ontvangers van Melkveebedrijf meer dan 50 melkkoeien hebben en weten wij van 94% van de ontvangers van Varkensbedrijf hoeveel varkens hij of zij huisvest.

Hieronder vindt u meer informatie over onze oplage en bijbehorende tarieven. Als u meer wilt weten over een specifieke doelgroep neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze printuitgave? Klik hieronder op het vakblad naar keuze:


pluimveekrant
Varkensbedrijf
akkerbouwkrant
de loonwerker

 

Nieuwssites

Bent u op zoek naar online promotiemogelijkheden? Onze sectorspecifieke nieuwssites helpen u graag bij het bereiken van uw doelgroep. Wist u ook al dat wij gemiddeld 79% van de websitebezoekers op onze nieuwssites herkennen en koppelen aan agrarische bedrijfsgegevens? Op deze manier kunnen wij u aantonen welke doelgroep daadwerkelijk uw artikel heeft gelezen. We kunnen deze doelgroep baseren op aantal vee, aantal hectare grond maar we kunnen dit ook baseren op basis van uw wensen.

website Prosu

Benieuwd naar onze nieuwssites? Klik hieronder en ga naar de site:

 

 

Nieuwsbrieven (Actueels)

Bent u op zoek naar  promotiemogelijkheden via een nieuwsbrief? Onze sectorspecifieke nieuwsbrieven helpen u graag bij het gericht bereiken van uw doelgroep. In totaal worden onze nieuwsbrieven ontvangen door 46.540 ontvangers. Wist u ook dat wij vanaf 2019 onze nieuwsbrieven gesegmenteerd kunnen versturen op basis van interesse of klikgedrag uit het verleden? Daarnaast kunnen wij u na uw plaatsing ook aantonen welke agrariërs op uw berichten hebben geklikt en daarmee interessant zijn voor een vervolgactie.

nieuwsbrief Actueels

Benieuwd naar onze nieuwsbrieven? Klik hieronder en ga naar de nieuwsbrief:

 

 

Social media kanalen


Bent u op zoek naar promotiemogelijkheden via een social media? Onze sectorspecifieke social media kanalen helpen u graag bij het gericht bereiken van uw doelgroep. In totaal kunnen hebben wij 31.675 volgers op social media. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een betaalde Facebookcampagne in te kopen op basis van interesse. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

social media Agrarisch

Benieuwd naar de kanalen? Klik hieronder en ga naar de facebookpagina:

Melkveebedrijf.nl
Pluimveeactueel.nl
https://www.varkensbedrijf.nl/home/
https://www.akkerbouwactueel.nl/
http://www.deloonwerker.nl/

 

Heeft u vragen over bovenstaande mogelijkheden of wilt u graag een afspraak met één van onze collega’s? Vul onderstaand formulier in of klik hier en ga naar de contactpagina.

Stel hier uw vraag!