Nieuwe marketingtools, mogelijkheden en verschijningsdata voor 2022

Nieuwe marketingtools, mogelijkheden en verschijningsdata voor 2022

We schreven het een jaar geleden al: Het afgelopen jaar was er één om niet snel te vergeten. Dat geldt natuurlijk ook voor dit jaar. Door corona was veel anders dan normaal. Maar nu de feestdagen alweer naderen is het tijd om de blik vooruit te richten. Met de uitgebreide marketingtools van Prosu bereikt u ook uw marketingdoelstellingen in uitdagende tijden!

Op de afbeelding vindt u enkele aansprekende facts en figures over Prosu Media Producties

Prosu Media Producties maakt het u mogelijk om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment te leveren. Laat dat nu net de essentie zijn van marketingcommunicatie. Met onze multimediale kanalen targeten wij uw sectorspecifieke doelgroep met een perfect afgestemde marketingboodschap.

Klik hier door naar onze NIEUWE bereikcijfers en verschijningsdata:

 

Meer dan advertising

De nieuwe mediabrochure voor 2022 biedt dezelfde informatie als eerdere edities. U vindt er alle plaatsingsmogelijkheden, zowel online als in het vakblad, de tarieven, aanleverspecificaties en meer informatie over alle mogelijkheden die wij bieden. Wist u bijvoorbeeld al dat u ook bij Prosu aan het juiste adres bent om uw verhaal met beeld en geluid te vertellen? Video’s, podcasts en webinars kunnen namelijk hele aantrekkelijke middelen zijn om uw boodschap over te brengen. Wij helpen u bij het volledige proces van productie tot en met promotie. Met ons brede netwerk in de agrarische sector kunnen we u ook helpen bij het vinden van experts om te participeren in uw producties.

Vernieuwingen bij Prosu

Naast bovenstaande ontwikkelingen zijn ook onderstaande vernieuwingen bij Prosu doorgevoerd:

  • Ons sales- en marketingteam is uitgebreid met nieuwe specialisten als Stefan en Lotte. Bovendien is een oude bekende teruggekeerd;
  • Onze redactieteam is uitgebreid waardoor wij verder kunnen professionaliseren;
  • De AkkerbouwKrant verschijnt sinds dit jaar ook in Wallonië;
  • Dankzij de verregaande samenwerking met Mixcom Publish is gezondNu toegevoegd aan het bladenportfolio.

Met bovenstaande ontwikkelingen en vernieuwingen hopen wij u ook na de feestdagen te inspireren en bij te staan bij het realiseren van uw marketingdoelstellingen. Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar advies dan komen wij graag eens bij u langs. Wij zijn namelijk graag uw sparringpartner en uw aanspreekpunt bij al uw agrarische campagnes.

Alvast tot ziens in 2022!

Benieuwd?

Zelf ervaren wat Prosu Media Producties allemaal te bieden heeft? Vraag de mediabrochure eenvoudig digitaal en vrijblijvend aan via onderstaand formulier:

Aanvragen mediabrochure: