AI Total Vakpartner Melkveebedrijf

AI Total toont haar expertise via Melkveebedrijf

Met trots delen we mee dat fokkerij-organisatie AI Total vanaf nu vakpartner is van Melkveebedrijf. Dit betekent dat AI Total haar expertise op het gebied van fokkerij deelt op melkveebedrijf.nl. Ook vindt u regelmatig bijdragen van AI Total terug in ons vakblad.

AI Total vakpartner Melkveebedrijf

Jan de Vries, General Manager van AI Total, is blij met het vakpartnerschap bij Melkveebedrijf. “Wij delen onze visie en kennis graag op een platform met een groot bereik onder onze doelgroep. Dat kan nu we vakpartner zijn bij Melkveebedrijf.”

AI Total is een jonge, dynamische fokkerij-organisatie, gericht op het moderne melkveebedrijf. De organisatie staat garant voor rundveegenetica met de beste prijs/kwaliteit -verhouding. AI Total werkt samen met andere fokkerij-organisaties in een internationaal netwerk. Dit om voor melkveehouders de beste stieren beschikbaar te hebben, waarvan de rietjes tegen een zo gunstig mogelijke prijs kunnen worden aangeboden. Dit samen met de Nederlandse KI-clubs.

Met het vakpartnerschap bij Melkveebedrijf sluit AI Total aan bij AHV Benelux, Barenbrug, Corteva, De Heus Voeders, HIPRA, Lely, Remon, Trouw Nutrition en Yara. Bekende namen in de melkveehouderij, die graag in samenwerking met Melkveebedrijf hun kennis en informatie delen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in 2023?

Bent u ook benieuwd naar de (vakpartner) mogelijkheden binnen Prosu Media Producties? Vraag dan de mediakaarten van 2023 aan via de onderstaande button of neem contact op met onze media-adviseurs

Sales Prosu Media Producties

Bereik het met Prosu Media Producties