Breng uw content tot leven met een online magazine!

Een succesvolle campagne verspreiden via meerdere kanalen leidt vaak tot meer succes dan u beperken tot één kanaal. Vanaf heden is het via Prosu Media Producties mogelijk om campagnes via een online magazine te verspreiden. Dit is mogelijk omdat wij trotse partner zijn geworden van Instant Magazines. Hiermee voegt Prosu Media Producties een nieuwe dienst toe aan haar portfolio.

Met het online magazine bieden wij een nog completer dienstenpakket, die ook nog eens zeer interactief is en goed gewaardeerd wordt door de lezers. Door een online magazine, komt uw content tot leven. Eén online magazine, voor alle platforms, voor ieder device biedt een perfecte lezerservaring op smartphone, tablet en desktop. Daarbij is het magazine gepersonaliseerd en volledig meetbaar.

Met een online magazine kan gebruik worden gemaakt van data van de lezer, foto’s, video’s, contactformulieren, inlogmodules en nog veel meer. Een online magazine biedt u een unieke mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken en te analyseren. Op deze manier is het niet alleen voor de lezers interessanter om het online magazine te bekijken, maar ook zeker voor u als bedrijf. De lezersdoelgroep is volledig te analyseren, wat het startpunt van een vervolgcampagnes kan zijn.

Het maken van een goed online magazine vereist de nodige kwaliteit van designers met ervaring voor online publicaties. Bent u geïnteresseerd in een online magazine die geheel in uw huisstijl is ontworpen en die tevens meetbaar is tot in de kleinste details? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Wilt u persoonlijk contact opnemen met één van onze medewerkers dan kan dat uiteraard. Klik hier en ga naar onze contactpagina! of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Heeft u een vraag? stel hem hier!