AVG Prosu

Prosu als eerste agrarisch marketing bureau AVG compliant

Dronten – Op donderdag 29 maart organiseerde Prosu Databased Marketing in samenwerking met het juridisch adviesbureau ‘De Raadgevers’ met groot succes de workshop AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in de Agribusiness. Tijdens de workshop werd bekend gemaakt dat Prosu als eerste agrarische marketing bureau AVG compliant is.

Workshop AVG in de Agribusiness

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Europese wet omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gehandhaafd. Reden voor Prosu om haar doelgroep, organisaties in de agribusiness, op de hoogte te brengen van de ins en outs van de AVG. Ruim 30 toonaangevende bedrijven in de agribusiness zijn naar Dronten gekomen voor praktische tips over de AVG-wetgeving. Shyreen Sheoraj Panday van De Raadgevers nam de deelnemers mee op reis langs de toepassing van de AVG in de organisatie naar de verplichtingen en kansen die de wetgeving met zich meebrengt. Daarnaast gaf ze praktische tips om de AVG-wetgeving binnen de organisaties in de agribusiness toe te passen.

Na de succesvolle workshop, ontving Algemeen Manager Peter Arkenbout van Prosu Databased Marketing uit handen van Shyreen Sheoraj Panday een certificaat van goedkeuring voor de werkwijze met betrekking tot het verzamelen, bewaren en gebruiken van data uit de agrarische sector. De wijze waarop Prosu rekening houdt met de privacy van personen, is volledig in lijn met de nieuwe wetgeving. Hiermee is Prosu het eerste marketingbureau in de agrarische sector dat AVG compliant is.

Peter Arkenbout kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst ‘Als voorloper van het gebruik van data voor marketing- en verkoopdoeleinden binnen de agrarisch sector willen we graag de sector helpen bij de interpretatie van de nieuwe wet. Goed om te zien dat organisaties zich bewust zijn van de veranderde wetgeving, de workshop van vandaag heeft één ieder inzichten gegeven hoe je dit praktisch vorm kan geven in je organisatie’.

Prosu

Wilt u meer weten over de AVG-wetgeving in de agribusiness? U kunt contact opnemen met Prosu Databased Marketing via 088-00 66 123 of via de e-mail info@prosu.nl.