Prosu Media Producties genomineerd voor de Onderneming van het Jaar 2021

Prosu Media Producties genomineerd voor de Onderneming van het Jaar 2021

Prosu Media Producties is genomineerd voor TOP Onderneming van het Jaar 2021! De uitgeverij mag de strijd aan met De Polderzoom en Roos KCB voor de titel TOP Onderneming van het Jaar Dronten.

Voor Ondernemersvereniging De Driehoek stond vast: dit jaar gaan de verkiezingen Onderneming van het Jaar door nadat afgelopen jaar de verkiezingen geannuleerd waren. Tijdens een besloten bijeenkomst in De Rede van Dronten zijn op donderdag 2 december de genomineerden in deze verkiezing aan elkaar bekend gemaakt en op de foto gezet.

Lisanne Andeweg (Algemeen manager): “Het is een grote eer om genomineerd te zijn als TOP Onderneming van het Jaar van Dronten. Het is een mooie beloning voor ons team voor de stappen die we hebben gezet het afgelopen jaar. Met een verbreding van onze titels, een vergroting van ons productenaanbod en een bredere verspreiding van onze titels hebben we een toekomstbestendige uitgeverij neergezet. We zijn met het hele team ontzettend trots op deze nominatie, het is het bewijs dat we een mooie weg zijn ingeslagen.”.

 

Wil jij nou bij zo’n TOP onderneming aan de slag? Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie.