Overname Rekadtitels door Prosu

Prosu neemt agrarische uitgeverij van Rekad over per 1 april 2020

Officieel zou Prosu de agrarische activiteiten van Rekad uitgeverij eind 2020 geheel overnemen. In het proces van overdracht is nu een versnelling gekomen. Door de Coronacrisis en de impact die dat heeft, is door Rekad gevraagd aan ons om deze activiteiten per direct (1 april 2020) onder te brengen bij Prosu. Voor werkzaamheden uitgevoerd tot 1 april blijft Rekad verantwoordelijk voor de betaling van uw facturen, conform de werkwijze van de afgelopen jaren.

Voor een aantal praktische zaken heeft dit ook gevolgen, die we uiteraard zo veel mogelijk proberen te beperken. Contactpersonen krijgen nieuwe emailadressen. Mogelijk wijzigen ook telefoonnummers. U wordt daarover binnenkort verder geïnformeerd.

Vanaf 1 april is Prosu verantwoordelijk voor de betaling van uw werkzaamheden na 1 april 2020. Met alle leveranciers willen wij in de komende periode nieuwe afspraken maken vanuit Prosu Media Producties BV in België of Nederland. Dit is afhankelijk van de bladen waar u voor werkt. U kunt daarvoor zelf ook contact opnemen met Ellen.murks@prosu.nl.

  • Voor iedereen betrokken bij de totstandkoming van de Belgische edities veranderen de volgende zaken. De activiteiten worden vanaf 1 april 2020 uitgevoerd via Prosu Media Producties België BV, te bereiken via +31 320 286939, via prosumediaproducties.be of via info@prosu.be. Facturen die betrekking hebben op werkzaamheden die vanaf 1 april 2020 zijn uitgevoerd mogen worden gestuurd naar factuur@prosu.be.
  • Voor iedereen betrokken bij de totstandkoming van de Nederlandse edities veranderen de volgende zaken. De activiteiten worden vanaf 1 april 2020 uitgevoerd via Prosu Media Producties Nederland BV, te bereiken via +31 320 286939, via prosumediaproducties.nl of via info@prosu.nl. Facturen die betrekking hebben op werkzaamheden die vanaf 1 april 2020 zijn uitgevoerd mogen worden gestuurd naar factuur@prosu.nl.

Alle redactionele en commerciële werkzaamheden blijven zoveel mogelijk bij dezelfde commerciële en redactionele aanspreekpunten.

Tenslotte, we hebben er alle vertrouwen in dat deze versnelde overname door de inzet van alle betrokkenen zo goed als mogelijk verloopt en hopen dat deze transitie voor onze lezers en adverteerders zo goed als onmerkbaar verloopt. Wij verheugen ons erop om onze kwalitatieve vaktitels in de komende jaren verder te ontwikkelen!