Prosu - logo

Een frisse start voor Prosu, maak kennis met onze look

Clean, professioneel en het beste uit beide werelden van Prosu Media Producties en Prosu Databased marketing. Met deze opdracht hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt om beide bedrijven samen te voegen en te voorzien van een nieuw logo en huisstijl. Blijf op de hoogte, want we zetten verdere stappen om onze visie en service nog beter af te stemmen op jouw behoefte.

“Onze missie is om boeren en schoonmaakprofessionals voorruit te helpen in de bedrijfsvoering. We bundelen nu de krachten waardoor we nog beter in staat zijn om data te stroomlijnen en kennis te delen, zodat de ondernemers geïnspireerd raken om zich te ontwikkelen.”

De combinatie tussen data, media én bereik

Onze nieuwe look is niet zomaar een verandering van logo en kleuren, maar een evolutie van het verhaal van Prosu. Zo hebben we verschillende kernelementen van Prosu terug laten komen: Groei, Data en Bereik. Het nieuwe logo symboliseert hoe wij de data en de media combineren om kwalitatief bereik te genereren.

Nieuwe look, dezelfde Prosu

Wij zetten ons in om de agrariër en schoonmaakprofessional vooruit te helpen in zijn bedrijfsvoering. Daarnaast willen wij op het gebied van health de doelgroep helpen met het vinden van een gezonde leefstijl. Dit doen we door de juiste match te maken tussen de markt en de sector met de unieke combinatie van kennisdeling en data.

Meegroeien met Prosu?

Wij staan voor jou klaar! Neem contact op met een van onze accountmanagers of vraag onze mediakit aan.