Prosu ontwikkelt opstartpakketten voor agrimarketeers

De coronacrisis is voor agrimarketeers een lastige periode (geweest). Marketingactiviteiten werden uitgesteld, diensten worden (deels) niet verleend, klanten willen geen risico lopen, enzovoort. 

Agrimarketing weer volop op gang!

Ondanks de coronacrisis draait de agrarische sector gewoon door. Het aantal contactmomenten met agrariërs door onder andere het niet doorgaan van de beurzen is bij veel bedrijven wel verminderd. Het verzamelen van beursleads zal dit jaar ook erg lastig worden door het wegvallen van veel beurzen. Om goed in beeld te blijven bij de agrariërs worden alternatieve routes gekozen door u als agrimarketeer. Dit allemaal zodat u niet weer van vooraf aan moet beginnen met uw marketingcampagnes en leadtrajecten.

Om hierin een vliegende start te maken, heeft Prosu voor u pakketten samengesteld. Niet alleen voor een boost van uw naamsbekendheid, we beloven u 50 tot 500 geïnteresseerde agrariërs!

Directe kansen voor uw salesafdeling

De uitgelezen kans om voor u als marketeer rustig de activiteiten op te bouwen en de sales direct gerust te stellen met de broodnodige geïnteresseerde agrariërs. Bent u geïnteresseerd? Hieronder vindt u alle pakketten per sector. Voor vragen vul onderstaand formulier in of neem contact op met één van onze adviseurs!

Opstartpakketten agrimarketeers

Opstartpakketten agrimarketeers

Vervolgcampagnes kunnen ook in samenwerking met Prosu worden opgepakt. Zo kunnen wij onder andere helpen bij het versturen van gerichte e-mailings naar geïnteresseerde agrariërs, retargetting op Facebook en online herkenning op uw eigen website.

Heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met één van onze collega’s! 

Vragen? Vul onderstaand formulier in!