Prosu Agrarische Podcast 1000x666_v2

Prosu produceert eerste eigen agrarische podcast

Het allereerste podcast-kanaal speciaal voor de pluimveehouderij in Nederland en België is een feit. Vanuit de Pluimveekrant, een uitgave van Prosu Media Producties, is het initiatief voor de PluimveePodcast genomen. In de eerste episode staat het onderwerp ‘hittestress’ centraal.

Vijf keer per jaar en als de actualiteit er om vraagt

Presentator Ruben Lijzenga en hoofdredacteur Martin de Vries van de Pluimveekrant gaan met een regelmaat een dergelijke podcast opnemen. “Wanneer de actualiteit er om vraagt”, legt De Vries uit. De eerste episode van de PluimveePodcast valt gelijk met het uitkomen van de Pluimveekrant. “Het is de bedoeling dat we dat ook met de volgende edities gaan doen. Dat betekent dat we per jaar in ieder geval vijf podcasts opnemen. Voor we in gesprek gaan met onze gast uit de pluimveehouderij lopen we even de krant door en staan we stil bij enkele opvallende artikelen.”

Aflevering 1

In de eerste episode staat het onderwerp ‘hittestress’ centraal. 

Heeft u interesse in het opnemen van een eigen podcast? Klik hier!

Mogelijkheden agrarische podcast

Zoals hierboven toegelicht produceert Prosu een eigen podcast namens onze agrarische titels. Doel van de podcast is om de lezer van het blad middels de podcast te informeren en te enthousiasmeren voor het lezen van diepgang in het blad. Actualiteiten worden daarnaast ook besproken.

Reclamespotje agrarische podcast

Wij bieden u ook graag de mogelijkheid om een reclamespotje te laten plaatsen in onze podcast. Dit reclamespotje (van maximaal 15 seconden) kan aan het begin van de podcast worden geplaatst en het wordt door de journalist ingesproken. U als klant kan de tekst en muziekkeuze aanleveren. Kosten hiervan zijn via onderstaand formulier op te vragen.

De podcast vanuit onze vakbladen kunnen ook gebruikt worden voor:

– Diepte interviews;
– (Recente) ontwikkelingen in de sector;
– Informatie omtrent regelgeving i.s.m. een vakexpert.

Vooral bij diepte interviews of het bespreken van ontwikkelingen in de sector gebeurt het vaak dat er naast de journalist ook een sidekick bij het gesprek aanwezig is die samen het gesprek aangaan met de vak expert of geïnterviewde.

Deelnemen als expert aan agrarische podcast

We bieden u als klant graag de mogelijkheid om als expert deel te nemen aan de podcast. Klinkt dit voor interessant? Vul dan onderstaand formulier in!

 

Vragen? Mail ons!