Responspagina Abbi Aerotech op www.melkveebedrijf.nl

90% conversie voor ventilatiesystemen in melkveestal

Hittestress is een bekend probleem voor melkveehouders. Abbi Aerotech biedt met ventilatiesystemen een oplossing voor dit probleem. Een campagne om deze systemen onder de aandacht te brengen bleek bijzonder succesvol! Naar aanleiding van de campagne kwamen tientallen aanvragen binnen. 90% van deze aanvragen kon daadwerkelijk worden omgezet naar verkoop.

Waarom deze campagne? 

Abbi Aerotech merkt dat het ook in het najaar vaker en langer warm is. Melkvee en in het bijzonder hoog productieve dieren reageren in het najaar heel gevoelig op hittestress en de productiedaling na een warme periode in het najaar is relatief groot. In de nazomer merkte Abbi Aerotech dat de vraag aanhield. Tegelijkertijd hadden zij net een nieuw ventilatie systeem (dwarsventilatie) en nieuwe ventilatoren ontwikkeld. Een campagne in het najaar lanceren bleek een mooi moment om dit systeem en de ventilatoren onder de aandacht te brengen bij melkveehouders.

Het doel van de campagne is om melkveehouders een responsformulier in te laten vullen met (aan)vragen over de producten en diensten van Abbi Aerotech. Via diverse kanalen werden melkveehouders gestimuleerd naar de responspagina door te klikken. Het systeem werd in een afleverbericht in het vakblad melkveebedrijf in de kijker gezet. Dit afleverbericht is doorgeplaatst op Melkveebedrijf.nl en vervolgens gedeeld via de nieuwsbrief MelkveeActueel en via de social media kanalen van Melkveebedrijf.nl. Vervolgens is met verwijsbanners de responspagina nog een aantal weken onder de aandacht gebracht van de melkveehouders in Nederland. Deze verwijsbanners stonden op de website Melkveebedrijf.nl en in de nieuwsbrief MelkveeActueel vermeld.

Abbi Aerotech advertorial Melkveebedrijf.nl

Abbi Aerotech advertorial melkveebedrijf.nl

Abbi Aerotech responspagina melkveebedrijf.nl

Abbi Aerotech responspagina melkveebedrijf.nl

 

 

 

Resultaat

Het resultaat heeft de verwachtingen van Abbi Aerotech ver overtroffen! Direct in november kregen zij al 10 concrete reacties/-informatie aanvragen binnen. Echter tot grote verrassing van Abbi Aerotech kwamen maar liefst 40 extra aanvragen binnen tijdens het voorjaar en de zomer en zelfs tot vandaag. Deze aanvragen bleken ook nog eens zeer concreet. Met maar liefst 90% van de aanvragen is inmiddels tot zaken gekomen.

“Over de resultaten van onze responspagina op internet zijn wij zeer te spreken”, aldus Aalbert Bussem van Abbi Aerotech. “Via deze manier zijn wij in contact gekomen met prospects, waar voorheen geen contact mee was. Dat maar liefst 90% van de aanvragen kon worden omgezet naar verkoop heeft ons zeer enthousiast gemaakt voor een verdere samenwerking! De inzet van klantervaringen voor het behalen van onze marketing en verkoopdoelen zal dan ook een vervolg gaan krijgen.”

Abbi Aerotech logo

Abbi Aerotech

Klantbeschrijving

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze kanalen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Klik hier en ga naar onze contactpagina! of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Mail ons