Wil je meerdere agrarische sectoren in één keer bereiken?

Adverteren speelt een essentiële rol bij het bereiken van de juiste doelgroep. Een interessante manier die de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden, is sectoroverstijgend adverteren. Door te adverteren bij meerdere agrarische sectoren vergroten bedrijven hun bereik en profiteren zij van diverse voordelen.

Vergroten van bereik

Het bereik wordt aanzienlijk vergroot door te adverteren bij meerdere agrarische sectoren. De boodschap wordt overgebracht naar een bredere doelgroep waardoor hun zichtbaarheid vergroot en nieuwe potentiële klanten worden aangetrokken. Het bereiken van verschillende sectoren stelt adverteerders in staat hun merk op te bouwen en hun naamsbekendheid te vergroten in verschillende doelmarkten.

Kennisdeling tussen de verschillende sectoren

Sectoroverstijgend adverteren biedt de mogelijkheid om kennis en expertise te delen tussen verschillende agrarische sectoren. Advertenties kunnen informatieve en educatieve inhoud bevatten die gericht is op het verbeteren van de landbouwpraktijken in het algemeen. Door deze benadering kunnen adverteerders hun doelgroep waardevolle informatie bieden en zich positioneren als een betrouwbare bron van expertise. Dit zorgt voor een versterking van de merkreputatie.

Als voorbeeld voor sectoroverstijgend bereik nemen we het artikel: “Mest uitrijden 2023: Wanneer mag ik mest uitrijden?”.

Dit artikel is geplaatst op de websites van Melkveebedrijf, de Loonwerker en Akkerbouwbedrijf. Door hetzelfde artikel op drie websites te plaatsen zijn meer mensen bereikt dan wanneer het artikel specifiek op een website was geplaatst én spreek je de drie verschillende doelgroepen aan.

 

Kostenbesparing

Hoewel het adverteren bij meerdere agrarische sectoren een breder publiek bereikt, kan het ook kostenefficiënt zijn. Door gemeenschappelijke elementen in de advertenties te gebruiken zoals visuals en tekst worden kosten bespaard. Daarnaast biedt Prosu voordelige sectoroverstijgende tarieven, wanneer je bij drie of meer titels wil adverteren.

Sectoroverstijgend bereik

Wilt u zowel de loonwerker, melkveehouder, akkerbouwer, pluimveehouder als varkenshouder bereiken? Maak dan gebruik van Prosu’s sectoroverstijgende bereik! Dit kan via onze vakbladen en kranten, websites, nieuwsbrieven en social media. Meer weten over de bereikcijfers en tarieven? Klik op de onderstaande button om deze te bekijken.

 

Sector overstijgend adverteren binnen de agrarische sector biedt aanzienlijke voordelen voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en effectiever willen communiceren met de doelgroep. De mogelijkheid om via meerdere titels verschillende agrarische sectoren te bereiken, stelt adverteerders in staat om hun merkbekendheid te vergroten, synergie te creëren tussen producten en diensten, kennis te delen en kosten te besparen. Profiteer met onze sectorbrede tarieven toch van een sectorspecifiek bereik waardoor u uw boodschap nog relevanter kunt maken voor de doelgroep.

Meerdere doelgroepen tegelijk bereiken?

Onze media-adviseurs staan voor u klaar! Neem contact op met een van onze media-adviseurs.

 

Accountmanagers Prosu Media Producties