Stefan Zwaneveld (24) gestart als Management Trainee

Stefan Zwaneveld (24) gestart als Management Trainee

Prosu Media Producties is al geruime tijd actief bezig met het versterken van haar team. Sinds kort is Stefan Zwaneveld toegevoegd aan het team met jonge talenten. Stefan komt uit Biddinghuizen, hij heeft net zijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen afgerond en heeft een agrarische achtergrond. Maak kennis met Stefan via onderstaande vragen!

Stefan, kan je jezelf kort voorstellen?

Hoi! Ik ben Stefan Zwaneveld. Ik ben 24 jaar en ik kom uit Biddinghuizen. Ik ben net klaar met mijn Master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Naast mijn studie heb ik werkervaring opgedaan in de verkoop en marketing. In mijn vrije tijd doe ik graag aan houtbewerking en daarnaast hou ik ook erg van koken. Daarnaast probeer ik het hardlopen op te pakken, alleen daar kan ik nog geen gewoonte van maken.

Wat maakt het werken bij Prosu leuk?

De afwisseling van het werk maakt het voor mij leuk en uitdagend. Als Management Trainee bij Prosu heb ik de kans om bij verschillende afdelingen te werken, waardoor ik heel snel kan groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Hoe wil jij je ontwikkelen bij Prosu?

Door mijn studie heb ik de theoretische kennis van marketing wel geleerd. Ik hoop nu deze kennis te kunnen koppelen aan de praktijk. Ook hoop ik dat ik bij Prosu Media Producties de vaardigheden kan ontwikkelen om een professional te worden op het gebied van marketing.

Waar haal jij voldoening uit?

Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik advies kan geven aan klanten waar zij ook daadwerkelijk profijt van hebben. Met andere woorden; ik vind het erg belangrijk dat mijn werk betekenisvol is en dat collega’s en klanten mijn geleverde werk kunnen waarderen.

Wat heb je nodig om als Management Trainee aan de slag te gaan bij Prosu?

Om als Management Trainee aan de slag te gaan lijkt mij de belangrijkste eigenschap leergierigheid, omdat je naast je werkzaamheden veel trainingen krijgt om jezelf professioneel verder te ontwikkelen. Ook zijn een kritische en nieuwsgierige houding erg belangrijk om jezelf verder te kunnen ontwikkelen binnen een organisatie.

Waarom heb je gekozen voor de agrarische sector?

Ik ben zelf opgegroeid in de agrarische sector, maar ik had niet zo snel gedacht dat ik hier ook in zou gaan werken. Toch denk ik dat de agrarische sector een hele interessante sector is om marketingwerkzaamheden uit te voeren vanwege de vele ontwikkelingen, het dynamische karakter en de essentiële rol van de landbouw in de samenleving.

Zelf kennismaken met Stefan? Je kunt hem bereiken via: stefan.zwaneveld@prosu.nl