Terug op het oude nest

Na acht maanden buiten de deur gekeken te hebben, ben ik (Eline Broekhuis-Kortes) terug bij Prosu Media Producties. Mét dubbele achternaam en een kleine op komst. 

Eind vorig jaar heb ik de beslissing gemaakt om te kijken of een andere functie mij meer zou passen. Een functie met meer specialisme en gericht op onder andere diergezondheid en dierwelzijn. Alleen door soms dingen uit te proberen, kom je erachter wat je wel en niet ligt en leer je weer dingen over jezelf bij.

Ondanks dat het super leuk was om onder andere webinars te geven en om zeer veel te leren over drinkwater, ervoer ik dat ik toch iets miste. Ik ben dankbaar dat zij mij de kans hebben geboden, maar soms moet je dan ook eerlijk zijn tegenover jezelf en uiteraard ook tegen degene die je de kans hebben gegeven.

Mijn afscheid bij Prosu voelde al dubbel. Enerzijds ging ik een nieuw avontuur aan, anderzijds liet ik ook wat achter als je ergens al zes jaar werkt. Daarom ben ik terug op het oude vertrouwde nest.

Welke functie?

Enkele kennen mij vanuit mijn rol als media-adviseur. Vanwege mijn ervaringen op onder andere marketing en sales pak ik nu verschillende projecten op, waaronder de mediabrochure. Een mooi project waar ik in 2014, 2015 en 2016 ook al voor mocht zorgen. Daarnaast ben ik ook een vliegende keep bij collega’s als dit nodig is.

Begin oktober mag ik met zwangerschapsverlof aangezien mijn man en ik hopelijk vanaf begin november een extra paar klompjes of laarsjes bij de deur mogen zetten. Begin volgend jaar kijken we dan weer welke verrassende en vaste werkzaamheden ik na mijn verlof weer mag oppakken.

Bijpraten?

Voor degene die het gezellig vinden om bij te praten. Mijn oude mailadres is weer bereikbaar, maar je kunt mij ook mailen op eline.broekhuis@prosu.nl of bellen op 06 20979024. Ik sta altijd open voor een kopje koffie of het wisselen van gedachten!

Voor degene die mij nog niet kennen

Ik ben Eline Broekhuis-Kortes, geboren en getogen Puttenaar en nu woonachtig in Nijkerk. Sinds vorig jaar vrouw van een melkveehouder, vandaar mijn dubbele achternaam. In 2013 heb ik mijn master afgerond aan de Wageningen Universiteit en na mijn studie begon ik bij Prosu Media Producties.