vacature accountmanager cleantotaal

Vacature: accountmanager

Prosu Media Producties is voor de professionele schoonmaakbranche op zoek naar een: Accountmanager (40 uur per week)

Prosu Media Producties heeft multimedia kanalen in de agrarische sector en in de professionele schoonmaakbranche. Met onze multimedia kanalen brengen wij actuele sectorgerichte informatie, nieuws en noviteiten onder de aandacht van de lezer. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven met het realiseren van hun marketing- en verkoopdoelen.

Wat houdt de functie in?

Als accountmanager werk je met en voor topbedrijven in de schoonmaak- en reinigingsbranche. Wekelijks bezoek je klanten door heel Nederland en België op afspraak. Als je bij de klant om tafel zit is het jouw taak om te achterhalen hoe de diensten van Prosu Media Producties van toegevoegde waarde kunnen zijn voor die klant. Je doet dit door te spreken over de doelen van de organisatie en hun toekomstplannen. Op basis van die informatie bepaal je hoe Prosu de klant kan helpen bij het bereiken van deze doelen. Hierin is veel mogelijk en het is jouw taak om proactief mee te denken en je in te leven in de klant waardoor je met opties komt die passen bij die specifieke klant.

Als de deal rond is instrueer jij je collega’s over de werkzaamheden die voor de betreffende klant gedaan moeten worden. Gedurende het traject onderhoud je nauw contact met je collega’s en spreek je regelmatig met de klant. Kortom: je bent van A-tot-Z nauw betrokken bij het gehele project.

Onderdeel van de functie is ook het mede-organiseren van de Schoonmaak Vakdagen, het evenement voor professionals binnen de schoonmaakbranche. Als beursmanager werf jij exposanten en maak je onderdeel uit van de beurscommissie. Je bent binnen deze commissie het eerste aanspreekpunt en denkt mee over de invulling van de Schoonmaak Vakdagen, inclusief de organisatie en uitvoering ervan.

Wij bieden

 • Een fulltime dienstverband met een goed salaris en groeimogelijkheden.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving met een enthousiast verkoopteam
 • Een werkplek in een enthousiast en jong team, in een moderne kantoorvilla
 • Faciliteiten om als accountmanager succesvol te zijn, waaronder een lease auto, laptop en smartphone.
 • Training (on the job) en overige interne en externe trainingsmogelijkheden
 • Deelname aan het Management Trainee Programma van de KMM-groep

Wat zoeken wij?

 • MBO+ of HBO niveau
 • Sta je aan het begin van je carrière of ben je toe aan een tweede stap? Je bent welkom.
 • Je hebt een sterke commerciële drive, waarbij je belang hecht aan verbinding met de klant en het onderhouden van een goede relatie.
 • Termen als klantgerichtheid, mensgerichtheid en afspraak is afspraak, passen bij jou. Je denkt niet in problemen maar in mogelijkheden.
 • Communicatief ben je sterk en weet je anderen te inspireren en te overtuigen. Bovenal ben je een enthousiast, gedreven, creatief en energiek persoon met een ondernemende geest en de drive om succesvol te zijn.
 • Je beschikt over een goed organisatie- en coördinatietalent,
 • Je woont binnen een straal van 35 kilometer rondom Dronten of bent bereid te verhuizen.

Enthousiast

Ga jij deze uitdaging aan? Laat het ons dan weten en stuur een motivatiebrief (met CV) naar Ellen Murks via ellen.murks@prosu.nl of via Prosu Media Producties, de Eskimolaan 13, 8252 AS Dronten.