vacature online redactie en marketing

Vacature: Online redactie & marketing medewerker Waalse platformen

 

Vous êtes bilingue français/néerlandais et pensez-vous que ce serait un beau défi de fournir des informations aux agriculteurs wallons? Alors contactez-nous!

Spreek jij zowel Nederlands al Frans en lijkt het jou een leuke uitdaging om de Waalse landbouwers van nieuws te voorzien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij van Prosu Media Producties zijn vanwege uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar meerdere versterkingen op de online redactie/marketingafdeling. We kunnen hier direct beginnen met een verhaal over hoe geweldig leuk deze job is en hoe leuk jouw toekomstige collega’s zijn, maar dat gaan we niet doen! Laten we eerst eens kort vermelden waarom jij hier moet komen werken: 

 Je komt elke dag binnenlopen in een moderne nieuwe kantoorvilla grenzend aan de prachtige natuur van Dronten
 Voordat jij je computer hebt opgestart, is er al gelachen om een grap, want wij beginnen en eindigen de dag graag met een lach!
 Alle agrariërs in Nederland en België krijgen minimaal één keer per maand te maken met een artikel wat door jou is geschreven
en gepubliceerd. En dat is toch wel stoer om te kunnen vertellen op een verjaardag!
 Jij vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw berichten lezen op onze nieuwssites
 Social media vind jij helemaal geweldig en jij weet precies op welk platform je welke teasertekst moet plaatsen
 Als jij je collega’s zat bent, kan je er ook voor kiezen om intern cursussen te volgen. Dit scheelt toch weer een paar uur per week!

 Als nieuwkomer in het marketingteam moet je waarschijnlijk alle grappen, die succesvol zijn gebleken, ondergaan. Dus zet je schrap!
 Waarschijnlijk win je de eerste maand geen enkel tafeltennispotje

Wat houdt de functie in?

Voor onze platformen Melkveebedrijf, PluimveeActueel, AkkerbouwActueel, de Loonwerker en Varkensbedrijf zijn wij op zoek naar meerdere versterkingen op de online redactie/marketingafdeling. Als marketingmedewerker en online redacteur ga je aan de slag voor onze online en offline platformen en de opdrachtgevers, die hieraan verbonden zijn.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je komt maandag op je werk en krijgt direct de weekcijfers van afgelopen week toegestuurd. Ondanks dat jij voor een groot gedeelte verantwoordelijk bent voor één specifieke sector, word jij hier nooit in positieve of negatieve zin op afgerekend. Als team kijken wij of we de doelen hebben gehaald. Zijn er genoeg bezoekers op de website geweest? Ja natuurlijk! We hebben ons doel weer bereikt en een topmaand behaald!

En stiekem kijken we toch even naar de artikelen, die het beste hebben gescoord. Uiteraard zit jouw artikel hierbij en loop je de rest van de week met een paar veren rond op het kantoor! Mocht dit niet het geval zijn, dan moet je het een week aanhoren van jouw directe collega’s. Een koptelefoon werkt die week erg goed voor jou.

Naast alle persberichten ga je ook kijken naar de klantenplaatsingen, die in jouw nieuwsbrief hebben gestaan. De rapporten, die je hiervoor krijgt aangeleverd, kun jij toesturen naar jouw klanten. Vorige week heb je ze nog gesproken omtrent de aanlevering en heb jij aangegeven dat jij een andere foto en titel aanraadt. Nu is het moment daar…. Heeft jouw tip gezorgd voor een hoger doorklikratio? Vast wel, want met al jouw kennis en die van je directe collega’s moet dit goed komen! Mocht de klant niet naar jou geluisterd hebben en blijken de cijfers inderdaad tegen te vallen, dan kun je nu aan de slag gaan. Je gaat ze gericht advies geven en spart hierover met jouw marketingcollega’s en vormgevers. Nu moet het zeker goed komen met de klant!

Het lijkt misschien al heel veel, maar er komt nog veel meer leuks bij kijken! Zo kun je meedenken met creatieve campagnes, jouw mening geven over de nieuwe vormgeving van onze vakbladen en de uitstraling van onze website, nieuwe abonneeacties verzinnen en opzetten, leuke bedrijfsuitjes bedenken en nog veel meer. Lees nog even snel onderstaande punten door en solliciteer dan snel, want wij kunnen niet wachten om samen te werken aan prachtige campagnes!

Waar verwachten we van jou?

    • Aan het begin van je carrière of toe aan een tweede, derde, vierde of vijfde stap
    • Een afgeronde opleiding richting communicatie, redactie en/of marketing
    • Kennis van en interesse in social media en de ontwikkelingen hierin
    • Doelgericht, creatief, humoristisch stressbestendig en enthousiast

Reageren

Kom jij graag eens langs om te vertellen wat jou zo geweldig lijkt aan deze functie? Laat het ons dan weten en stuur uiterlijk 14 maart een motivatiebrief (met CV) naar Ellen Murks via ellen.murks@prosu.nl.