varkensbedrijf.nl

Varkensbedrijf.nl staat live! Sluit u aan bij onze thema’s?

Twee maanden geleden was het zo ver! Varkensbedrijf.nl is vernieuwd online gekomen. Naast een verfrissend en overzichtelijk design is er nu ook naast dagelijkse nieuws meer ruimte voor diepgang op varkenshouderij thema’s. Voor agrariërs biedt dit meer lezerswaarde en voor u als marketeer zijn er nieuwe advertentie mogelijkheden.

Meer dan zestig thema’s

Op de vernieuwde website van varkensbedrijf is plaats voor meer dan zestig thema’s. Deze thema’s spelen in op de behoefte en vraagstukken van de varkenshouder. Zoekt een varkenshouder bijvoorbeeld iets over het stalklimaat, dan hebben wij hier een themapagina voor ontwikkeld. Op deze pagina vindt men een korte samenvatting van het onderwerp met daarbij twee topberichten en de laatste vier recente berichten. Op deze manier worden varkenshouders nog sneller en beter geholpen bij zijn online zoekopdrachten.

Kansen voor u als agrimarketeer

Voor u als marketeer biedt de vernieuwde website vele kansen. Gaat u voor naamsbekendheid onder alle varkenshouders dan kan er altijd gekozen worden voor een banner op alle pagina’s. Echter biedt de website ook nieuwe unieke mogelijkheden voor u als marketeer. U kunt nu namelijk ook gebruik maken van contextual advertising. In Jip-en-Janneketaal uitgelegd is contextual advertising een manier van adverteren waarbij de inhoud van een pagina leidend is. Oftewel een advertentie wordt niet meer getoond op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt of op basis van bestaande persoonsgegevens. Contextual advertising zorgt ervoor dat een advertentie alleen getoond wordt als het aansluit bij de informatie die op de pagina gedeeld wordt.

Heeft u bijvoorbeeld een advertentie over stalklimaat. Dan kunnen we deze tonen op alle pagina’s. Maar wet kunnen er ook voor zorgen dat deze alleen getoond wordt aan varkenshouders die artikelen lezen over het stalklimaat. Op deze manier gaat u gerichter adverteren. Het grootste voordeel hiervan is dat de doorkliksratio’s zullen stijgen voor uw campagne. Meer weten over contextual advertising? Klik hier en lees het artikel ‘Contextual advertising leidt tot een succesvollere campagne’.

Naast deze nieuwe mogelijkheid kunt u natuurlijk altijd gebruik blijven maken van onze sterke nieuwsbrief varkensbedrijf. De nieuwsbrief met de meeste ontvangers in de varkenshouderijsector.

Welke thema’s behandelt varkensbedrijf.nl?

Op de website varkensbedrijf.nl worden meer dan zestig thema’s besproken. Mocht u een thema missen of zal u graag willen inspelen op één van de thema’s vul dan het formulier in onderaan deze pagina. Of ga naar de contactpagina en neem direct contact met ons op!

Stel hieronder uw vraag: