Annelies Debergh - Melkveebedrijf België

Annelies Debergh nieuwe hoofdredacteur Melkveebedrijf België

Annelies Debergh - Melkveebedrijf België

Wij zijn blij u te kunnen melden dat Annelies Debergh de nieuwe hoofdredacteur is van het vakblad Melkveebedrijf in Vlaanderen. Vanaf nu kunt u bij haar terecht met uw suggesties en ideeën voor het toonaangevende vakblad voor de Vlaamse melkveehouderijsector.

Annelies zal voor veel mensen in de sector een bekend gezicht zijn. Zij heeft veel ervaring in de agrarische journalistiek. Van september 2002 tot en met 2018 was ze redacteur voor Veeteelt, VeeteeltVlees en De Boerin, uitgaven van CRV Uitgeverij.

In 2018 nam Annelies het melkveebedrijf van haar ouders over. Samen met haar man heeft zij in de Westhoek een gecombineerd melkvee- en akkerbouwbedrijf, waardoor ze dagelijks met beide benen in de praktijk staat en uitstekend op de hoogte is van alles wat er speelt in de sector. Met al haar kennis en ervaring is Annelies een goede gesprekspartner voor landbouwers en aanverwante bedrijven en organisaties.

Ook Varkensbedrijf en de Pluimveekrant

Sinds afgelopen voorjaar heeft Annelies al een aantal artikels geschreven voor ons. Hoewel de meeste aandacht van Annelies uitgaat naar Melkveebedrijf, hebben lezers van Varkensbedrijf en de Pluimveekrant haar naam wellicht ook al voorbij zien komen. Waar relevant schrijft zij namelijk ook artikels voor de andere titels van Prosu Media Producties in Vlaanderen.

Varkensbedrijf, Pluimveebedrijf & Varkensbedrijf

Heeft u suggesties voor Melkveebedrijf, Varkensbedrijf of de Pluimveekrant? Neem contact op met Annelies. U kunt haar bereiken via annelies.debergh@prosu.be. Voor commerciële uitingen blijft Hilde Provoost in Vlaanderen uw vertrouwde gezicht.

Met vriendelijke groet,

Hoofdredacteur Gerben Hofman