Versterking Prosu Lammert Jan van den Beld en Janine van Ittersum

Versterking vormgeving en marketing volgende stap in groei Prosu

Het team van Prosu Media Producties is recentelijk met twee jonge frisse krachten versterkt. Lammert Jan van den Beld mag zich bezighouden met de vormgeving van de vaktitels. Janine van Ittersum versterkt de marketingafdeling. De komst van de versterkingen past bij de groeiambities van Prosu Media Producties.    

 

“Vormgeving naar hoger niveau”

Lammert Jan van den Beld (21) uit Dronten is als afgestudeerd Grafisch Vormgever voornamelijk bepalend voor de vormgeving van onze agrarische titels. “Mijn taak als vormgever is om onze titels zo goed en mooi mogelijk te presenteren aan onze lezers. Dit doe ik door onze agrarische titel te verzorgen met een moderne, rustige, strakke en leesbare uitstraling.”

 

“Bovenop het nieuws zitten en verdieping zoeken”

Agrimarketeers beter bedienen door extra aandacht. Met de nieuwe nieuwswebsites van Prosu Media Producties zijn er ook mogelijkheden tot themagericht adverteren. Om dit perfect in te richten zijn manuren en kennis nodig. Janine van Ittersum (19) is opgegroeid op een melkveebedrijf in Kampen en heeft recent de studie Marketing en Communicatie afgerond. Daarnaast schrijft ze eigen artikelen en wil zij zich focussen om naast het dagelijkse nieuws ook diepgaande artikelen te schrijven. Janine van Ittersum zit bovenop het nieuws en brengt dit graag snel onder de agrariërs. ‘’Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en daarom erg leuk. De combinatie van mijn studie en achtergrond is ideaal, omdat ik zo de doelgroep goed in kan schatten.’’