VictorBrooimans

Videoreview belangrijke schakel in oriëntatieproces

De videoreview is bij uitstek een geschikt middel om agrariërs bij te staan in het oriëntatieproces voor aanschaf van nieuwe producten en diensten. Daarom waren we onlangs te gast bij een loonbedrijf voor de opname van een klantenreview onder de vakkundige regie van Victor Brooimans

Mond-tot-mond

Veel bedrijven geven aan dat ‘mond-tot-mond’ reclame een belangrijk middel is om in contact te komen met nieuwe klanten. Audiovisuele reviews van klantervaringen brengen deze “word of mouth’ herkenbaar, toegankelijk en authentiek over en vervullen zo een belangrijk rol in het oriëntatie proces voor aankopen en voor merkbevestiging.

Hieronder een voorbeeld van een videoreview van AGM Sitrex

Interactie en sessieduur

Videoreviews zijn makkelijk online deelbaar en vergroten de sessieduur en de interactie van de bezoeker op de websitepagina. Daardoor verbetert de SEO ranking bij zoekmachines. Zo belandt de vindbaarheid van video content in een opwaartse spiraal!

Promotie

Maar het maken van een video is één ding. Om een maximaal bereik te garanderen is promotie onontbeerlijk.  Maximaal profijt en effect wordt natuurlijk vooral bereikt met een optimale verspreiding via ons kwalitatieve mediabereik of door de inzet van targeting op uw belangrijkste doelgroepen.

Wilt u weten hoe videoreviews een bijdrage kunnen leveren aan uw marketingdoelstellingen of wilt u inspiratie op doen? Neem gerust contact op met:

Jan Geert Vedelaar – jangeert.vedelaar@prosu.nl of
Eline Broekhuis-Kortes – eline.broekhuis-kortes@prosu.nl