The Legal Company vakpartner Clean Totaal

The Legal Company eerste vakpartner van CleanTotaal

Clean Totaal verwelkomt The Legal Company als haar eerste vakpartner. De bedrijfsjuristen uit Amstelveen hebben hiermee een eigen micropagina binnen de website van Clean Totaal.

Als vakpartner verbindt The Legal Company zich aan Clean Totaal met een eigen pagina voor al haar eigen nieuws en informatie. De vakpartnerpagina is de ideale mogelijkheid voor het bedrijf om haar kennis te delen met de professionals binnen de professionele schoonmaaksector.

Het onmisbare verlengstuk voor kennisdeling

Accountmanager van Clean Totaal Jay Smit is trots op de samenwerking: “The Legal Company is een onmisbare partner als het gaat om het oplossen van juridische vraagstukken. Daarnaast deelt The Legal Company haar kennis en kunde via masterclasses. De vakpartnerpagina is het onmisbare verlengstuk voor de kennisdeling van de bedrijfsjuristen uit Amstelveen.”

Juridisch specialisme voor de schoonmaaksector

Voor directrice van The Legal Company mr. Hella Vercammen is de pagina een extra mogelijkheid om contact met de sector te onderhouden: “Als specialist op juridisch vlak voor de schoonmaaksector is het overbrengen van ons specialisme onmisbaar. Clean Totaal biedt met haar vakpartnerpagina precies de juiste tool die wij kunnen inzetten om te laten zien waar wij goed in zijn.”

vakpartner The Legal Company Clean Totaal