Kantoorvilla Dronten

Eerste steen kantoorvilla gelegd door Bob Breemhaar

Bob Breemhaar heeft op donderdag 22 september de eerste steen gelegd van het tweede gebouw van het MAC3PARK Kantoorvilla-project aan De West te Dronten. MAC3PARK realiseert de komende jaren aan De West in totaal vijf kantoorvilla’s. Bob Breemhaar is zoon van de initiatiefnemer Meine Breemhaar.

MAC3PARK startte het Kantoorvilla-project in 2014, na een zorgvuldig proces en intensieve voorbereiding. Dronten krijgt met de vijf kantoorvilla’s een onderscheidende en inspirerende werklocatie, vooral bedoeld voor bedrijven met een herkenbare identiteit die zich daarmee in de markt willen onderscheiden. In de vastgoedbranche gelden de moderne kantoorvilla’s aan De West als het neusje van de zalm. Dirk Minne Vis wethouder Economische Zaken van Dronten roemde eerder het initiatief van MAC3PARK waarmee zoals hij zei: ‘Glans wordt gegeven aan ‘de oprijlaan van Dronten’. ’

De vijf villa’s liggen allen in een exclusieve en bosrijke omgeving. Het is de bedoeling dat bedrijven met administratieve, communicatieve, ICT en creatieve functies zich in de villa’s gaan vestigen. De drie verdiepingen van het pand dat nu in aanbouw is zijn reeds verhuurd. Profiel Producties, Prosu Media Producties en Metafoor zullen er volgend voorjaar hun intrek in nemen. De eerste villa werd verleden jaar in gebruik genomen. Vanuit de regionale zakelijke markt bestaat veel belangstelling voor de moderne kantoren, die een markante uitstraling hebben.

Volgens planning zal de bouw van deze tweede villa in april gereed zijn. Dan start ook meteen de bouw van de derde villa. Ook deze kantoorvilla wordt van hoge en duurzame kwaliteit en krijgt een moderne eigentijdse architectuur. De kavels van de villa’s hebben een oppervlakte van meer dan 1.000 m². Het vloeroppervlak van de villa’s zelf bedraagt ca. 750 m². Alle villa’s zijn ontwerpen van architectenbureau Lab32 en hebben een eigen gezichtsbepalend uitstraling, zo hebben ze hebben een eigen oprijlaan met parkeerplaatsen aan de achterzijde.