KMM Groep wederom uitgeroepen tot Best Managed Company!

37 bedrijven zijn uitgeroepen tot één van de Best Managed Companies 2019. Daarbij zitten zeven nieuwkomers en elf bedrijven die al meer dan zeven jaar op rij Best Managed Company zijn. De KMM Groep waar Prosu deel van uitmaakt is net als vorig jaar uitgeroepen tot Best Managed Company. 

Best Managed Companies

Bij de Deloitte’s Best Managed Companies worden onder meer de financiën, innovatie, strategie en het leiderschap in een organisatie onder de loep genomen. Wij als Prosu zijn trots om onderdeel te mogen zijn van één van de Best Managed Companies.

Innovatie met Prosu

Om innoverend te zijn in een druk bezette en snel veranderde omgeving heeft Prosu Media Producties uit Dronten onlangs de agrarische vaktijdschriften van Rekad uit Herentals (België) overgenomen. Door deze overname worden de uitgeefactiviteiten flink uitgebreid. Hierdoor is Prosu de eerste Benelux-brede uitgeverij gespecialiseerd in agrarische vaktitels.

“Veel bedrijven in de agribusiness oriënteren zich op de Benelux als één geheel”, zegt Lisanne Andeweg, manager bij Prosu Media Producties. “Ook agrariërs kijken breder dan het eigen erf. Daar spelen wij nu met de vakbladen, nieuwsbrieven en websites Melkveebedrijf, Varkensbedrijf, De Loonwerker, De Pluimveekrant, De Akkerbouwkrant, Terramag en m2 op in.”

Door bovenstaande ontwikkeling heeft Prosu naast haar offline nu ook online mogelijkheden voor de Benelux georiënteerde agri-marketeer. Een boodschap zowel overbrengen op de Nederlandse, Vlaamse als Waalse landbouwer is nu eenvoudig mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hieronder op de sector die voor u interessant is!