FD Gazellen Award

Snelgroeier Prosu Media Producties in de prijzen

Prosu Media Producties behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee een FD Gazelle. De prijs voor financiële hoogvliegers van Nederland wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD).

Prosu Media Producties kreeg de onderscheiding op 22 november tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. De regio West omvat de provincies Flevoland, Noord– en Zuid-Holland.

Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om als FD Gazelle in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen.

Henk Stoel, algemeen manager van Prosu Media Producties: “We zijn een innovatieve uitgever die succesvol is in meerdere sectoren. Met een zes vaktijdschriften hebben we een stevige positie in de agrarische sector. Dit jaar hebben we onze basis verder verstevigd met de overname van het vaktijdschrift Clean Totaal. De schoonmaakbranche en de agribusiness hebben raakvlakken en de synergie zetten wij graag om in een verdere verbetering van ons resultaat.”